Avatar billede philipk Nybegynder
25. april 2004 - 21:08

Backup af hele harddisken til DVD, program??

Hej hjælpsomme mennesker
AMD 64 1GB RAM, 2*120 GB S-ATA RAID 1. XP Pro, DVD+og-drev.
Har ledt efter et Freeware Backupprogram til at kopiere harddisken. Er træt af at bruge hver anden weekend til at geninstallere XP og programmerne (når disse konflikter).
Og nu halter systemet igen (firkanter i stedet for ikoner, osv.), så inden jeg (for gud ved hvilken gang) skal genistallere system og programmer, vil jge gerne tager en backup af de eksisterende programmer, dokumenter & billeder m.m. (som fylder ca. 4,5 GB!). Da jeg ikke er sikker på om det ikke også er harddiskene der fejler (XP forlanger - ind i mellem - at der køres scandisk, som retter flere hundrede filer!).
Fandt Ceren på http://www.freefiles.dk/modules/myvipdown/singlefile.php?lid=199
Men af en eller anden grund får jeg en fejlmeddelelse under installationen.
Fortæl mig nu ikke at Ceren virker, at det er mit hardware den er gal med OG at jeg skal sikkerhedskopiere over på CD drev :) 
Så mange CD har min lokale forhandler sku ikke *LOL*

På forhånd tak for hjælp (om nogen har prøvet backup på DVD?)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester