Avatar billede viggolarsen Nybegynder
05. april 2004 - 12:10 Der er 3 kommentarer

Opstart XP

Jeg har nyinstalleret Windows XP. alt virker, men når PCén starter kommer der en boks frem med overskriften SERVEREN OPTAGET. i boksen står der - det anvendte program er optaget. Der er så mulighed for at skifte til programmet eller forsøge igen.(jeg ved ikke hvilket program der er tale om) I begge tilfælde går PCén blot til START- dialogboksen. Problemet opstod allerede ved installation af XP (ingen andre programmer var installeret) Er der et bud på fejlretning ?
Avatar billede lojt Praktikant
05. april 2004 - 12:14 #1
Er den installeret til et netværk?
Avatar billede martinowitz Nybegynder
05. april 2004 - 12:39 #2
Du har ikke installeret eventuelt andre programmer efter XP-installationen ??

/Martin
Avatar billede auc Nybegynder
05. april 2004 - 13:38 #3
hvis du har installeret mens den er koblet op på netværk eller tilsluttet dit bredbånd vil jeg anbefale at du laver en ny install uden at være koplet op på nogen som helst net, så retter fejlen sig.:)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester