Avatar billede majbritt05 Nybegynder
12. februar 2004 - 10:40

HJÆLP - problemer med at komme ind i MSN-gruppe.

Hej.

Jeg er med i en MSN-gruppe på www.msn.dk, jeg har tidligere kunne logge mig ind på gruppen. Men kan det ikke længere. Jeg kan godt logge mig ind på mit MSN (eller hvad det hedder) og der står også at jeg er logget ind. Jeg kan også se en oversigt over mine grupper, men kan ikke gå ind på gruppens side. Hvad kan der være galt?
Jeg modtager stadig mails fra gruppen og kan også komme ind på siden fra min skole - det er kun hjemmefra jeg har problemer. Jeg har kigget på mine cookies, men der ser ikke ud til at være noget.Jeg er blevet rådet til at prøve Ad-aware 6.0, men det hjalp heller ikke noget.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester