Avatar billede logout Nybegynder
11. januar 2003 - 20:47 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Mistet adgang til registry?

Hej!

HÅRDT BRUG FOR HJÆLP.. Har installeret en ny HD controller samt ny harddisk, der er små 10x hurtigere end min gamle disk. Derfor valgte jeg at flytte hele partitionen med styresystemet på - Win2k adv server - overpå den nye disk. Maxblast progremmet, der følger med MAxtor HD'en flyttede det hele og alt spillede perfekt.

Så ... formatterede jeg mit gamle c drev og ville køre videre med mit nye j drev som system drev ... og så kunne jeg ikke længere logge ind på min maskine ... ahr prøver repair, men det ser ikke ud til at int. cd'en kan finde/reparere noget...

Jeg kan boote med en speciel linux cd og få adgang til alle drev/partitioner og håber på at een af jeg kan hjælpe mig til at få rettet de filer, der måske mangler...
Avatar billede ebe Praktikant
11. januar 2003 - 21:54 #1
nu siger du ikke med hvilket filsystem du arbejder. men prøv at sætte j: drevet aktivt, f.eks. med fdisk. ellers installer et nyt windows på c:, installer partition magic og sæt j: aktiv.
Avatar billede logout Nybegynder
11. januar 2003 - 22:06 #2
NTFS, drevet er aktivt - selv hvis jeg tilslutter denne nye disk, j, som eneste disk i systemet - det gør den til c - så kan jeg ikke logge ind på maskinen. Den booter fint ind i win2k, men vil ikke godtage mit gamle administrator login... somom den leder efter det gamle registry på det foratterede drev???
Avatar billede logout Nybegynder
12. januar 2003 - 23:44 #3
Har reinstalleret win2k... lukker spm
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Sentia Denmark A/S

Service Delivery Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Seniorudviklere med lyst til faglige udfordringer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udvikler til procesapplikationer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Generalist til PMO