Avatar billede zlok Nybegynder
05. november 2002 - 10:25 Der er 3 kommentarer

Søgefunktion

Hvordan laver man en hurtig, nem, brugervenlig søgefunktion til sin hjemmeside?
Avatar billede Slettet bruger
05. november 2002 - 22:58 #1
du kan bruge google. Den kan begrænses til kun at retunere sider under dit domæne. Ellers skal du have noget installeret på serveren.
Avatar billede msnilsson Nybegynder
06. november 2002 - 09:09 #2
Hvis du bruger Frontpage, er det nemt selv for begyndere at lave en søgefunktion. Gå ind under "Filer" og vælg "Ny side". Så kommer der en dialogboks op, hvor du kan vælge "søgeside".

Men ellers er det bedst hvis dit website er dynamisk/databasestyret. Så skal søgefunktionen laves i asp, php eller hvad der nu bruges.
Avatar billede zlok Nybegynder
09. december 2003 - 18:16 #3
jeg vidste godt den med google, og kendte også den med frontpage, jeg mente som ren kodning. jeg kan lidt af det hele, bare ikk nok.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester