Avatar billede nfotx Nybegynder
25. januar 2002 - 20:53 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

AirCombat?

Havde en gang en gammelt, dårligt både grafisk og lydmæssigt, men helt vildt sjov kampflysimulator der hed AirCombat til Mac (Er ikk helt sikker på om der er mellemrum i det). Er der nogen der ved om det er blevet portet til windows, eller om jeg kan finde en MacOS emulator som kan køre det, samt spillet til gratis download et eller andet sted (hos udviklerne???). Det er jo efterhånden så gammelt at det må være blevet gratis.
Avatar billede nfotx Nybegynder
25. januar 2002 - 21:09 #1
Nå... er der så nogen der i det mindste kender en gratis MacOS emulator??? Havde en Windows emulator på min Mac, så det må vel også være muligt den anden vej.
Avatar billede nfotx Nybegynder
25. januar 2002 - 21:19 #2
...
Avatar billede nfotx Nybegynder
25. januar 2002 - 21:20 #3
...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester