Avatar billede bearhugx Nybegynder
21. december 2001 - 12:21 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

At komme igang med J2EE...

Hejsa Eksperter...

Jeg har indtil videre arbejdet lidt med JSP og XML - og har nu fået blod på tanden til at beskæftige mig med Suns J2EE platform...

Jeg er begyndt at læse J2EE-tutorial\'en på www.j2ee.com, men jeg synes den er lidt svær at gå til (synes den forklarer ting lidt bagvendt - og den refererer heletiden til forskellige tools osv.)

Er der nogle gode, let tilgængelige (også gerne med lidt humor) artikler / sites på nettet, hvor man kan få forklaret, hvordan man starter/kommer igang med J2EE...

/Søren

PS : jeg har ikke noget imod gennemgående eksempler- a la Learning by (seeing somebody) Doing....
Avatar billede hgsdc Nybegynder
22. december 2001 - 19:08 #1
Hejsa Søren

Check www.theserverside.com

De har gode discussion forums og en gratis download af Ed Romans første udgave af \"Enterprise Java Beans\" som af mange regnes for at være et absolut must i samlingen...
Det er en PDF fil..måske skjuler den sig vel godt, men der plejer at være et link fra deres hoved side....
Enough to get ya going...
Avatar billede bearhugx Nybegynder
07. januar 2002 - 10:50 #2
Hmmm det undrer mig, at der ikke er flere der vil svare på dette...

:-/
Avatar billede eydun Nybegynder
07. januar 2002 - 20:23 #3
Hej

Marty Hall har skrevet en rigtig god bog om Servlets og JSP: \"Core Servlets and Java Server Pages\" - og han kommer med efterfølgeren: \"More Servlets and Java Server Pages\" i slutningen af denne måned (31. januar - ifølge <A HREF=\"http://www.amazon.co.uk/\"> Amazon</A>).
I forbindelse med at den nye bog udkommer, har han lagt en pdf-version af den første ud på <A HREF=\"http://pdf.coreservlets.com/\">nettet</A>.

Læs den - og afprøv eksemplerne hen ad vejen - sourcekoden til alle eksemplene ligger også på bogens <A HREF=\"http://www.coreservlets.com\">site</A>.
God fornøjelse.

-eyðun
Avatar billede eydun Nybegynder
07. januar 2002 - 20:25 #4
Hmmm... Bummer! Man skal vist ikke prøve at kode HTML ind i sine svar....

:-)
Avatar billede thomaz Nybegynder
20. januar 2002 - 10:55 #5
lige en kommentar eydun servletter og jsp har ikke nødvendigvis noget som helst at gøre j2ee. Det er rigtig at man kan kombineret jsp(der jo laver selve servletten) med j2ee ved at lade jsp siden ha\' forbindelse til en bean. Da jeg i sin skulle lære j2ee købet jeg bogen professional EJB,forefindes på www.wrox.com.

http://java.about.com/cs/javabeans/index_2.htm
http://www.jguru.com/ skriv j2ee og du får hits fra forskellig hjemmesider
http://www.javaworld.com/
Avatar billede eydun Nybegynder
20. januar 2002 - 13:01 #6
-> kommentar til thomaz: Jeg synes nu nok at både servlets og JSP er lige så stor en del af J2EE-platformen som EJB\'er er... :-) ( e.g.:  http://java.sun.com/j2ee/overview2.html )
Min pointe er bare at hvis jeg skulle i gang med at lava J2EE baserede løsninger i dag ville EJB\'erne ikke være det som jeg kastede mig over lige med det samme... (Det er ikke alle J2EE-løsninger der berettiger brug af EJB\'er!)
En anden bog, som giver godt overordnet overblik er \"core J2EE Patterns - Best Practices and Design Strategies\" ( http://www.phptr.com/corej2eepatterns/ ). Den indeholder et katalog over J2EE Patterns og Refactorings - den er vel lidt et \"must\". Man kunne dog måske godt ønske at den var skrevet lidt bedre... :-)

-eyðun
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester