Avatar billede run Nybegynder
10. oktober 2001 - 17:06 Der er 1 løsning

Mystisk bandwidth problem

Jeg har en dedicated server som er remotely hosted på noget der ligner en 2M linie. De sidste par dage har jeg haft problemer med at FTP\'e til serveren og får tit timeout. Når jeg laver en speedtest fra serveren får jeg følgende:
17 kbps down (to the server)/1802kbps from the server
Serveren er ikke overbelastet (2-4% CPU Power) og når jeg checker min netværksforbindelse med performance monitor, ser det ikke mystisk ud. Packets outbound er en hel del større en packets inbound, hvilket er normalt.
Firmaet jeg hoster ved påstår de ikke har nogen netværks problemer. Hvad kan være galt og hvordan kan jeg finde ud af om det er min server eller deres netværk der er problemet.
Server: win 2000
Avatar billede run Nybegynder
11. oktober 2001 - 02:51 #1
Jeg skiftede Network media fra 100BaseTx Full Duplex til 10BaseT Full Duplex på netværks kortet og det .
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester