Avatar billede Onlinetekster Novice
12. januar 2020 - 04:45

Har du inputs til min hjemmeside om drinksopskrifter?

Hej alle!

Kunne godt bruge lidt feedback på min nye hjemmeside.

Jeg har i noget tid arbejdet på denne hjemmeside: https://drinksopskrift.dk/. Har dog set mig lidt blind på den, og jeg er lidt i tvivl om, om designet er intuitivt nok, og om den leder tankerne hen på drinksopskrifter og cocktails?

Der mangler stadig lidt indhold på siderne, men du kan se et eksempel på en drinksopskrift her: https://drinksopskrift.dk/drinks/filur/. Er der nogle forslag til forbedringer, eller elementer jeg mangler? Tanken er, at det skal være nemt at se opskriften på sin mobil, imens man laver drinken.

Samtidig er der lidt udfordring med Adsense-annoncerne, som skygger lidt for andre elementer. Jeg har brugt Sitekit, men ville egentligt gerne placere annoncerne manuelt. Er der nogle, der ved, hvordan jeg gør det? Kan det bare gøres med kode?

På forhånd tak for feedback!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester