Avatar billede Websen Praktikant
08. oktober 2019 - 13:06 Der er 1 kommentar

Ekstra skærm problem

Jeg har en Surface laptor 2, som har virket uden problemer med en ekstra skærm via en microsoft dok/hub.
Jeg har samme skærm hjemme som på arbejde, alt virker der hjemme, men hver gang jeg skal tilgå den ekstra skærm på arbejdet, så laver den fuk i opløsningen, og jeg kan ikke rette den på nogle måder. Jeg har opdateret grafikkort, skærm osv. men intet hjælper.
Nå jeg så kommer hjem og tilslutter den, så er der ingen problemer, det lyder som et skærm problem, men kan det evt. være andet ?
Avatar billede claes57 Ekspert
08. oktober 2019 - 13:29 #1
min skærm har nogle lidt skjulte taster på undersiden med tænd/sluk + menu. I menu kan man bla vælg setup / reset, som dropper alle indstillinger, og vælger det optimale for skærmen selv. (min kan fx skifte mellem widescreen og 4:3 - da den er bygget til 1920*1080, så er 4:3 tumbet)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester