Avatar billede martinbraad Nybegynder
09. december 2015 - 22:28

Display Adapter/Graffikkort kke fundet i windows 7 (bootcamp)

Hej
JEg har et noget ekstraordinært problem.
JEg har en macbook pro (late 2008), den fungerer glimrende normalt. Den er sat op med en bootcamp partion, som kører win7 det plejer også at kører fint. Pludselig en dag da jeg bootede op til windows, var skarmen dog bare sort.
JEg ved at den starter rigtigt op, inden bag den sorte skaerm, jeg kan hoere jinglen. Det er ikke skaermen den er gal med for den virker fint naar jeg booter OSX.
Jeg er så heldig at jeg kan logge på computeren fra en anden pc, altså som fjernskrivebord, og der for ved jeg at den virker helt fint, og jeg har mulighed for at ændre noget selvom skaermen er so

JEg er kommer frem til at jeg i device manager kan se at der slet ikke er en display adapter, ikke engang en generic eller noget, og maskinen finder ikke noget graffikkort når den søger efter hardware. JEg har prøvet manuelt at installere via add legacy hardware, og det hjalp ikke. Når jeg gør dette kan jeg dog ikke finde ud af hvordan jeg får lov at installere kortet som en generic displa driver..
Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre her, alle bud modtage med kyshånd. Bios er udelukket, skærmen bliver sort så snart windows begynder at boote, ja får altså slet ikke noget at se..

HJÆLP!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester