Avatar billede MIK_70 Juniormester
09. juli 2015 - 08:05 Der er 1 kommentar

Har mulgvis et køler issue

Hej Alle

Jeg er rigtig glad for min Lenovo T510 4349-WA3. Men den har gennem tiden drillet en del. Især når man afvikler flere video og flere programmer har den det med at gå ned uden varsel.

Jeg mindes at jeg tidligere fandt et eller andet stede hvor der var en log der registrerede ned bruddene og jeg tror også det var jeg spottede det var et spørgsmål om temperatur.

Lige nu lader den til at være mere stabil end tidligere og jeg har også haft et hvis held med en kølerbund, men det holder jo heller ikke i længden.

Er der en af jer der ved noget om hvordan man eventuel kan regulere i blæser hastigheden eller sætte en temperatur grænse lidt op, uden at ødelægge pc´en

Mvh
MIK
Avatar billede CRKrogh Ekspert
09. juli 2015 - 11:41 #1
Hej.

  Laptops har det med at stoppe til i kølekanalerne. Prøv i første omgang FORSIGTIGT at blæse den igennem med trykluft - helst "på dåse", alternativt fra en lille kompressor med vandudskiller.

De bedste hilsner
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester