Projektor til den ultimative hjemmebio

30.000:1. Så stort er kontrastforholdet på JVC’s nyeste projektor, DLA-HD100. Den viser Full HD og er en oplagt kandidat til den ultimative hjemmebiograf. Prisen er også kun for virkelige entusiaster.

BERLIN/IFA – Hvis du drømmer om at bygge den ultimative hjemmebiograf, kommer du ikke uden om at investere i en topklasse projektor.

JVC har med DLA-HD100 forsøgt at stille entusiasterne tilfreds med en projektor, der afspiller film i Full HD, altså i en opløsning på 1920 gange 1080 pixels.

Samtidig er kontrastforholdet kanonhøjt på 30.000:1, og det betyder, at der er et markant spænd mellem hvide og sorte farver.

JVC er heller ikke tilbageholdende med at kalde den ”True Black”, og under en fremvisning, som PC World deltog i på IFA-messen i Berlin, var den da også ganske imponerende.

Dens forgænger, DLA-HD1, kom ud i februar 2007 og har et kontrastforhold på 15.000:1, så med den nye model, er der sket et pænt hop fremad.

DLA-HD100 kan fremvise et billede på 200 tommer, hvis den placeres i god afstand af lærredet.

Ifølge Brian Thorngaard fra JVC’s danske afdeling vil projektoren komme til at koste i omkring 60.000-70.000 kroner, når den kommer ud i butikkerne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere