Video: Fladskærms-tv skjult i kommoden

Optimum har fremstillet en håndsnedkereret kommode til 26.300 kroner. Men så kan den også få dit flade fjernsyn til at forsvinde med et tryk på en fjernbetjening. Se forvandlingsnummeret i denne video.

BERLIN/IFA: Hvis konen brokker sig over din fladskærm i stuen, er her løsningen, som vil sikre familiefreden.

Britiske Optimum har nemlig specialiseret sig i at få fladskærme til at forsvinde ned i en kommode, så stuen ser pæn og ordentlig ud.

Kabelkaos og harddiskoptager er gemt i kommodens skuffer, og fjernsynet kan køres op og ned ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening.

Mens Optimum tryller fjernsynet væk, så er det også lidt af en tryllekunst at få folk til at hive penge op af lommen og kaste dem efter kommoden, der kaldes Illusion TV32.

Selv om den er håndsnedkereret og i meget fint træ, er prisen på 2.395 pund, cirka 26.300 kroner, temmelig heftig.

Da PC World møder salgschef Lee Teal fra Optimum på IFA-messen i Berlin, er han godt klar over, at det tunge prisskilt nok ikke får IKEA-folket til at hoppe på det alternative møbel.

Derfor fortæller han, at Optimum også har lavet en lillebror til Illusion TV32. Den koster 1.495 pund, cirka 16.400 kroner. Til gengæld er den ikke helt i samme kvalitet.

Ifølge Lee Teal har Optimum det seneste år solgt omkring 400 eksemplarer af den dyre Illusion TV32 i Storbritannien, og firmaet overvejer nu, hvordan det skal komme videre ud i Europa med kommoden.

Se fladskærmen forsvinde med Illusion TV32 her:

(Video er blevet fjernet)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere