Gratis spil: Læserne anbefaler

Efter vores højst succesrige serie om gratis spil på nettet, har adskillige læsere foreslået yderligere spil, som vi bringer her.

Artiklerne om gode og gratis spil på nettet var efter læsertallet af dømme særdeles populære, og derfor iler vi med at bringe links til yderligere gode og gratis spil - denne gang anbefalet af en håndfuld glade læsere.

Voyage Century Online

Rune var første mand til at kommentere artiklen, og han foreslog spillet Voyage Century Online.

Rune skrev: "Spillet handler om perioden i verdenshistorien, hvor vi krydsede de store verdenshave i sejlskibe. I spillet kan man derfor vælge at være en handelsmand som henter profit på at handle med sjældne varer fra fremmede havne, en opdagelsesrejsende, en pirat jæger med krigsskib, eller man kan vælge at blive pirat.

I spillet har man sit eget skib, som man sejler rundt med og løser missioner eller sejler blot for at sejle og eventuelt blive involveret i søslag. Man kan sågar købe flere skibe og udvikle på dem alle."

Webadresse: www.voyagecenturyonline.com

Silkroad

Kenneth Urban anbefalede næste gratis spil, og Kenneth skrev: "Spillet er lidt ligesom WOW [World Of Warcraft] som nok må siges at være tidens mest populære spil.

Grafikken og gameplayet i spillet er kanon, og du kan også købe dig til lidt hjælpemidler i spillet, men jeg er nået meget højt op i level, og jeg har ikke brugt en krone på det. Hvis du betaler, kan du også altid komme ind på serveren, hvilket af og til, hvis serverne er overfyldte, kan være lidt trælst, for så bliver man nød til at prøve nogle gange, før man kommer ind."

Webadresse: www.silkroadonline.net

Savage: The Battle for Newerth
Lars Skovgaard Madsen henledte vores opmærksomhed på spillet Savage.

Han skriver: "Et spil, som jeg tror er overset, er Savage. Det er blevet lagt ud som freeware for at reklamere for Savage 2, men er et fuldt spil. Det kombinere rts [Real Time Strategy] og fps [First Person Shooter] på en original måde."

Webadresse: www.s2games.com/savage/

Game Giveaway of the Day

Per Larsen oplyste, at man på websiden Game Giveaway of the Day "får masser af spil, ganske gratis, hvis man slår til inden for 24 timer." Det ser lovende ud, og vi giver hermed tippet videre.

Webadresse: game.giveawayoftheday.com

Scorched 3D

Jens Sveistrup mente, at vi burde buske Scorched 3D i en eventuelt tredje del af artiklen om gode og gratis spil. Scorched 3D er løseligt baseret på det klassiske DOS-spil Scorched Earth og kan nok tåle at blive spillet igen.

Webadresse: www.scorched3d.co.uk

På vegne af redaktionen og PC Worlds andre læsere siger vi hermed tak til Rune, Kenneth, Lars, Per og Jens for at dele deres viden om gratis spil med os.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere