Projektoren til ægte Star Wars-fans

Hvis du fan af Star Wars, vil du med garanti slagte sparegrisen for at få råd til denne projektor, der er formet som R2D2 i fuld størrelse. Og jo, du kan fjernstyre den lille robot.

Hvis du er fuldkommen pjattet med Star Wars og lige nu er på jagt efter en projektor, så burde du tage et nærmere kig på Nikkos nyeste vidunder.

Det er nemlig en tro kopi af R2D2 fra Star Wars. Den har fået integreret en projektor, som kan vise indhold i high definition og banke det op på en væg i et format, der svarer til 80 tommer.

R2D2 har også fået en dvd-afspiller indenbords, samt stereohøjttalere og et USB-stik, så dit kamera eller hukommelseskort kan tilsluttes. Robotten håndterer MP3-filer og videofiler i MPEG-4.

Du kan fjernstyre R2D2 ved hjælp af en fjernbetjening, der er udformet som Tusindårsfalken. Det er det rumskib, som Han Solo og hans behårede ven Chewbacca rejser rundt i de efterhånden legendariske Star Wars-film.

Da R2D2 i naturlig størrelse optager en del plads i stuen, kan den meget passende fjernstyres og køres ind i et andet rum, hvis der kommer gæster, som ikke skal opdage, at man er supernørd.

Ifølge Digital World er prisen på R2D2 med projektor 2.500 dollar, cirka 14.300 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere