17. december: Vind dagens fede julepakke

I dagens fede julepakke finder du en multifunktionsprinter fra Canon, et Bluetooth-headset, antivirussoftware, højttalere, webcam og meget mere. Vind alle præmierne her!

Her på PC World fejrer vi, at vi er Danmarks største webside om computere og forbrugerelektronik med hele 244.000 unikke besøgende om måneden.

Derfor vil vi i samarbejde med en lang række førende producenter af forbrugerelektronik udlodde præmier til en samlet værdi af over 100.000 kroner i løbet af december måned. Hver dag kan du vinde nye præmier.

Dagens præmier er:

Canon PIXMA MP600 - multifunktionsprinter

Denne avancerede printer har alt-i-en funktioner og minifotolab-funktionalitet, der giver hurtige og gode fotoprint. Et intuitivt brugerinterface med farveskærm og Easy-Scroll Wheel gør brugen let. PIXMA MP600 klarer udprintninger med en hastighed på op til 30 sider/minut i sort/hvid og op til 24 sider/minut i farve. Det er også muligt at foretage direkte fotoprint fra kamera, hukommelseskort og mobiltelefon. Værdi: 1.399 kroner

Jabra BT 160

Med dette Bluetooth-headset på 16 gram fra Jabra kan du trådløst skvadre løs i mobiltelefonen, mens den er gemt væk i lommen. Med Jabra BT 160 følger over 50 forskellige specialdesignede klistremærker, der kan give headsettet et unikt udseende. Samlet værdi: 499 kroner

Sandberg USB 2.0 Data Link

Brug Sandberg USB 2.0 Data Link som et nemt og billigt alternativ til et traditionelt netværk, når du har behov for at udveksle filer mellem to computere. Værdi: 199 kroner.

Norton Internet Security 2007

Symantecs sikkerhedspakke omfatter Norton Antivirus, Norton Personal Firewall, Norton Antispyware og Norten Antiphishing. Programmerne kører i baggrunden og beskytter mod de seneste trusler fra internettet som spyware, orme og vira. Norton Internet Security 2007 har en værdi af 779 kroner.

Creative SBS 380 speakers

Højttalersættet består af to satellithøjttalere og en subwoofer af træ med basrefleks, der pumper kraftig, dynamisk baslyd ud. Betjeningen forestår via knapper på satellitternes front, og højtalerne kan tilsluttes til pc'er, bærbare computere, MP3-afspillere og andre lydkilder. Creative SBS 380 speakers har en værdi af 299 kroner.

Creative Webcam Instant Skype Edition

Dette kamera er Skype-certificeret og gør det muligt for venner og familie at tale og se hinanden samtidig. Det optager video i 352 x 288 pixel med 30 billeder i sekundet. Creative Webcam Instant Skype Edition installeres via USB-porten, og kameraet har en værdi af 329 kroner.

Alle dagens præmier er samlet i en stor pakke, som kan blive din. Klik her for at deltage i dagens konkurrence.

Husk at du stadig kan være med i tidligere konkurrencer, hvor der også er fede præmier på højkant. Du finder oversigten her, og den opdateres løbende.

Alle konkurrencer løber frem til den 31. december.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere