Luksusskærm med subwoofer og iPod-dock

Viewsonic er klar med en luksusskærm på 22 tommer i bredformat. Den har parkeringsplads til iPod'en, kortlæser, to stereohøjttalere og en subwoofer.

Viewsonics nyeste skærm med navnet VX2245wm spiller op til dans med række spændende funktioner.

Den 22 tommer store skærm i bredformat har nemlig lov at bære betegnelsen "Made for iPod", og den har parkeringsplads til Apples musikafspillere. Dockingstationen er integreret i skærmens fod.

Musik kan afspilles via to 2,5 watt stereohøjttalere, og ifølge Viewsonic har VX2245wm også indbygget 3 watt subwoofer.

I skærmen er der også blevet plads til fire usb-stik og en 8-i-1 kortlæser. VX2245wm har en responstid på fem millisekunder, og kontrasten er 700:1. Skærmens opløsning er 1680 gange 1050 pixels. Prisen er 3.999 kroner, og VX2245wm er ude i butikkerne til december.

Viewsonic er også snart klar med lillebroren VX1945wm, som er 19 tommer i bredformat og har en opløsning på 1440 gange 900. Den har også iPod-dock og subwoofer, og prisen er 2.999 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere