TV, harddisk og pc i en flad kasse

Packard Bell Smart TV er et alt i et produkt, hvor tv, pc og dvd-optager er samlet i ét. Det 32 tommer LCD-tv leveres med Media Center og kommunikationsprogrammer.

Microsofts mediecenter blev officielt introduceret i Danmark sidst i 2005. De fleste af modellerne dengang bar tydeligt præg af at være pc’ere bygget af pc-montører.

Det betød usexet design, larmende blæsere og lidt mindre gennemtænkte design.

Nu lancerer forbrugergiganten Packard Bell imidlertid en af de mere innovative løsninger. Produktet, som Packard Bell kalder Smart TV, er et 32 tommer fjernsyn med en kraftig mediecenter-pc monteret på bagsiden.

Dermed er der direkte adgang til musikken, billederne, filmene og programmerne på mediecenteret, uden at du skal rode dig ud i det sædvanlige kabelhelvede, der følger med nye produkter.

Ud over det manglende opgør med kabelrodet byder Smart TV på et integreret kamera, der lader dig chatte direkte fra sofaen. Er du plaget af for meget morgenhår, kan du dog nøjes med at anvende det medfølgende tastatur og helt droppe videoen.

Fjernkontrol med gyrosensor

En anden innovativ funktion er den medfølgende fjernkontrol med gyrosensor. For mens Microsofts mediecenter er velegnet til brug med fjernbetjeninger, er det bagvedliggende Windows XP mildt sagt svært at betjene på den måde. Gyrosensoren gør det lidt lettere at styre cursoren, når fjernkontrollen bruges til styre XP. Når fjernkontrollen bevæges, flytter cursoren sig.

Også den danske producent AlfaView har tidligere kastet sig ud i produktionen af et 40 tommer fladskærms-tv med indbygget mediecenter og sluppet meget fornuftigt fra det. Prisen er dog i den dyrere ende: 34.995 kroner.

På grund af den mindre 32 tommer skærm kommer Packard Bell Smart TV til at koste noget mindre, og det forventes at være ude i butikkerne i slutningen af august til en pris omkring 24.950 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere