Vandtæt 3G-mobil

I Japan er Sony Ericsson klar med en 3G-mobiltelefon, som kan tåle at ligge i et fyldt badekar i 30 minutter.

Blob! Telefonen er røget i tønden under et toiletbesøg, og ifølge Computerworld er der faktisk en del mobiler, som ender deres dage der.

Der er dog ingen grund til panik, hvis du har nerver nok til at hive mobilen op igen, for er den af typen SO902iWP+ vil den fortsat fungere. Det er Sony Ericsson, som står bag 3G-telefonen, der er vandtæt, og er ude i butikkerne i Japan netop nu.

Ifølge Digitalworldtokyo.com kan Sony Ericssons mobil holde vejret under vandet i 30 minutter, før den dør. Telefonen kan dog ikke tåle at komme ned under en dybde på en meter, før trykket bliver for voldsomt, og elektronikken går i stykker.

Derfor skal SO902iWP+ nok ikke slæbes med i svømmehallen, men den vil være fin at bruge til telefoni under et karbad. Hvis den ryger i vandet, vil den hurtigt kunne fiskes op, og ens telefonsamtale kan fortsætte.

Der findes allerede i dag andre vandtætte mobiltelefoner, blandt andre Nokia 6250 som blev introduceret helt tilbage i 2000. Det er dog ikke en 3G-telefon ligesom SO902iWP+.

Hvis man gerne vil have mobiltelefonen med i vandet her til sommer og ikke har en vandtæt en af slagsen, så kan man købe forskellige vandtætte etuier, hvor ens mobil trygt kan gemme sig for bølgen blå.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere