Tre nye mobiler fra Samsung

Samsung har lanceret en supertynd mobil, en klaptelefon med GPS-stemme samt en lommeregner-mobil.

Samsung sprøjter nye telefoner ud for tiden, og har netop taget førertrøjen, når det gælder verdens tyndeste kameramobil med X828.

Den slanke sag har et kamera på 2 megapixel og en talje på kun 6,9 millimeter.

Den er dermed tyndere end både EV-K100 og XCutes modeller. Der er ingen pris på X828.

Talende GPS-stemme fortæller vejen

Samsung har også lanceret en GPS-mobil. Det har andre gjort før dem, men den nye SCH-W399 er anderledes. Den kan nemlig tale til dig og fortælle hvordan, du kommer nemmest fra A til B.

GPS-klaptelefonen har desuden et 1,3 megapixel kamera. Indtil videre fås telefonen kun i Kina og koster 600 dollar. Det vides ikke om den kun taler kinesisk eller hvilke navigationspakker, man kan få til den.

Lommeregner-look

Tredje nyhed fra den koreanske elektronikgigant er SCH-V870 - en retro-telefon, der mest af alt ligner en Casio-lommeregner fra 70'erne. Selv kalder firmaet den for en credit card phone.

SCH-V870 leveres, naturligvis, med et lommeregner-etui. Den har et 1,3 megapixel kamera og hører også til i den slanke ende med sine 8,9 millimeter på tyndeste led. Den koster 525 dollar i Korea.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere