Mærsk Data: Vil lære at spise pizza og drikke cola

På få uger agter Mærsk Data at få fat i 50 unge webudviklere med radiospots og kæmpereklamer. - De kan lære os at spise pizza og drikke cola. Vi kan lære dem at binde et slips, siger en afdelingschef i firmaet.

Af Kim Elmose, IDG Online

Som alle andre softwarevirksomheder i landet mangler Mærsk Data webudviklere - og koncernen med det seriøse og lidt konservative image indledte derfor i dag en veritabel charmeoffensiv, der i løbet af få uger skal skaffe 50 unge med web-erfaring til firmaet. Det skriver Børsen Online.

Øjensynlig vil Mærsk Data gerne vise de unge folk, at virksomheden er "oppe på beatet", "nede med the gang" eller hvad det hedder på slangsprog i den hiphop-kultur, som firmaet åbenbart forbinder unge webudviklere med. Midlet er radioreklamer i The Voice og Uptown samt uddeling af chokoladefrøer og smarte postkort til de unge.

Tonen er nødvendig for at signalere, at Mærsk Data er klar til at tage imod de unge - om end deres kultur er en anden end firmaets kultur.
Som afdelingschef Palle Birkelund Pedersen forklarer:

- Vi er klar over, at de tilhører en anden kultur end den, de nok forbinder med Mærsk Data. Men vi er klar til at gå i dialog med de nye webkulturer. De kan lære os at spise pizza og drikke cola. Vi kan lære dem at binde et slips, siger han.

Et tredje middel til at tiltrække unges opmærksomhed er et 1200 kvadratmeter stort banner på firmaets nye hovedsæde på den tidligere Galle & Jessen grund. Mærsk Data har blandt andet brug for webudviklerne til at løse en stor opgave for containerrederiet Maersk Sealand.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere