42-årige Peter Trans spiller guitar til morgensamlingerne i it-virksomheden Atea, hvor han har været administrerende direktør siden 2007.
"Hvordan de modtager det? Hmm, vil godt indrømme at jeg indimellem bliver lidt til grin. Men jeg har det sjovt og jeg betaler for deres opmærksomhed," siger Peter Trans med et grin.
Topchefen forklarer, at hver fredag morgen mødes Atea på alle lokationer og deler gode som dårlige historier.
"Det afsluttes med en sang. Der er 200-250 ved disse samlinger i Ballerup," fortæller han.
Og nu, da vi er ved de måske ikke helt gennemsnitlige kendetegn for direktøren, så lufter han også sløret for, at hans kone er buddhistisk præst, og han selv er buddhist.
Troen på fremtiden er stærk hos Peter Trans.
Hvad er det hårdeste ved at være it-direktør?
"Hårdeste? I en branche, hvor nye muligheder vælter ind hvert kvartal, og hvor kunderne har et ekstremt behov for at implementere disse, er det svært at pege på noget hårdt ved at være it-direktør," siger han.
Peter Trans er superoptimist på it-branchens vegne.
"Jeg ser meget lyst for fremtiden for it-branchen. It er nøglen til at skabe øget produktivitet, uden at det udelukkende sker på bekostning af fritiden og familien," siger han.
Og netop det menneskelige aspekt spiller en afgørende rolle for dagens topledere, mener direktøren for Atea med en omsætning på 4,5 milliarder kroner og omkring 1.000 ansatte.
"Alle ledere skal hver dag stræbe efter at blive endnu bedre ledere og skabe endnu bedre virksomheder."
"Jeg synes, at der er mange gode eksempler på dygtige ledere, og fælles for dem, som jeg har som forbilleder, er, at de grundlæggende er troværdige, "menneskelige" og har masser af mod," siger han.
Dermed ligger han nogenlunde på linje med storinvestoren Ib Kunøe, der ejer Atea. Hans ledelsemotto er "Balls, brains and heart".
"Når du står over for en forretning, skal du have nosser og kunne være barsk, du skal selvfølgelig også altid have hjernen med, og så går det ikke uden hjertet," har Ib Kunøe tidligere sagt.
Ikke for din mors skyld
Budskabet fra Peter Trans til de ansatte, der pønser på en lederkarriere, er:
"Jeg har altid stor respekt for de mennesker, som ønsker at tage et ansvar, men man skal passe på, at ambitionen ikke blot skyldes, at det kunne være rart at fortælle sin mor, at man er blevet leder.
Man skal kigge sig godt og grundigt i spejlet og svare på spørgsmålene: Hvorfor der er nogen, som skal følge mig? Hvad er det præcis, jeg kan tilbyde som leder? Og hvad er jeg parat til at ofre for det?" siger Peter Trans.
Video, mobilitet og virtualisering
Personligt ser Peter Trans lyst på fremtiden i netop Ateas segment af it-branchen på trods af generel økonomisk krisesnak i samfundet.
Og det skyldes tre overordnede trends: Videokonferencer som erstatning for lange rejser. Mobilitet, som muliggør, at arbejdet kan udføres fra alle mulige lokationer. Og endelig personligt valg af værktøjer, som virkeliggøres af virtualisering af klienterne.
"Alt i alt en række nye spændende teknologier, som både giver øget produktivitet og større frihed ved anvendelsen af it infrastrukturen," siger han.
Og det fører ham direkte over i hans budskaber til de danske politikere:.
"Mere bredbånd til alle og udryd alle analoge processer i kommunikationen med offentlige myndigheder," siger han og peger på Skat som eksempel.
Samtidig lufter han afslutningsvis en helt ny idé:
"Etabler "Produktivitetsministeriet" sammensat af blandt andet Beskæftigelsesministeriet og Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, og flyt fokus på løsningerne til, hvorledes vi kan arbejde smartere frem for hårdere," siger Peter Trans.