Artikel top billede

Zepto nedjusterer - pengene vælter ud

Det går virkeligt skidt for Zepto, der nedjusterer yderligere.

Krisen for den danske hardware-producent Zepto fortsætter.

Med regnskabet for tredje kvartal i hånden nedjusterer selskabet - der holder til huse i Hedehusene ved Roskilde - forventningerne til årets samlede resultat markant.

Tidligere har selskabet ventet en omsætning på 95,8 millioner kroner. Nu nedjusterer selskabet forventningerne til omsætningen til blot 55 millioner kroner, hvilket er meget langt fra sidste års omsætning på 175 millioner kroner.

Samtidig forventer Zepto at komme ud af regnskabsåret med et underskud på 27,8 millioner kroner. Tidligere har Zepto sigtet efter et underskud på 11 millioner kroner.

Nedturen fortsætter dermed for Zepto, der ellers i foråret kiggede fortrøstningsfuldt på fremtiden efter en række tilpasninger og fyringsrunder.

Zepto blev i august overtaget af den farverige danske rigmand Karsten Ree.

Allerede inden overtagelsen stod det klart, at det krævede mere end almindeligt håndelag at få Zepto ordentligt på sporet.

Derfor iværksatte Karsten Ree og Zeptos daværende direktør, Lasse Frost, en redningsplan for selskabet. Den blev dog modtaget med delte meninger.

Samtidig erklærede Lasse Frost, at han ville give Karsten Ree arbejdsro til at få selskabet på ret køl igen.

Karsten Ree er da heller ikke tilfreds med resultatet.

"Vi må erkende, at vi fortsat ikke har opnået de forventede resultater af selskabets reorganisering samtidig med, at salget har skuffet fælt. At forventningerne til salget ikke indfries, er absolut ikke tilfredsstillende," udtaler han i en udsendt meddelelse.

Selskabet skriver, at det nu 'sonderer' mulighederne for at finde en finansiel løsning, der kan 'styrke selskabets kapitalforhold.'

Zeptos ledelse sonderer nu mulighederne for at finde en finansiel løsning, der kan styrke selskabets kapitalforhold.

Zepto fik sidste år et underskud på 15 millioner kroner på en omsætning på 175 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere