2,2 tommer TFT-skærm med VGA-opløsning

Casio har fremstillet en TFT-skærm med en diagonal på 2,2 tommer og en opløsning på 640 x 480 pixels. Det giver mulighed for VGA-opløsning på skærmen i mobiltelefoner.

Indhold

De små skærme skal have højere opløsning, så det for eksempel bliver muligt at se websider eller GPS-kort på mobiltelefonen uden at blive vanvittig, og så skærmen på digitalkameraet giver flere detaljer. Nu er Casio klar med en 2,2 tommer TFT-farveskærm med VGA-opløsning, altså 640 x 480 pixels.

For en måneds tid siden demonstrerede Samsung en 2,6 tommer VGA-skærm med 300 pixels pr. tomme, men den rekord har Casio nu slået. Den nye skærm har nemlig 368 pixels pr. tomme.

Den lille skærm er fremstillet med en teknologi, som Casio kalder HAST - Hyper Amorphous Silicon TFT. Den kan fremvise 260.000 forskellige farver og har et kontrastforhold på 450:1.

Strømforbruget er helt centralt i bærbare enheder, og Casio fortæller da også, at den nye VGA-skærm ikke bruger mere strøm end QVGA-skærme med en opløsning på 320 x 240 pixels. Det er netop QVGA-skærme, der sidder i de fleste lommecomputere og digitalkameraer i dag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere