Onsdagens aviser om it

Flere firmaer får mails fra svindlere. Scor kassen på global nethandel. Lauritz satser på net-kunsten. FIH's kunder hængt ud på nettet efter islandske afsløringer. Advokater og mæglere i kamp om skøderne.

Flere firmaer får mails fra svindlere

E-mailindbakkerne i danske virksomheder bliver i stigende grad fyldt af kreative og professionelt udseende opfordringer til at videregive fortrolige oplysninger som passwords, kontonumre og hemmelige arkiver. Det bliver stadig vanskeligere at skelne skidt fra kanel, og som virksomhed er man nødt til fremover at kunne håndtere trusler af den type, mener Finansrådet. (Erhvervsbladet)

Scor kassen på global nethandel

Mange danske netbutikker fokuserer snævert på det danske eller skandinaviske marked i stedet for at tage de store briller på. Ifølge PBS blev der i andet kvartal 2009 gennemført 11.017.497 betalingstransaktioner på nettet, og internetomsætningen lander for første halvdel af året på 9,9 milliarder kroner. "Mange begår den fejl, at indsatsen bliver for halvhjertet. At etablere sig på et nyt marked kræver, at man satser og tager nogle chancer," siger Morten Kamper, direktør i Foreningen for Distance- og Internethandel, FDIM. (Erhvervsbladet)

Lauritz satser på net-kunsten

Internettet er på vej som alternativ salgskanal på et kriseramt kunstmarked. Unge kunstnere fristes af lavere gebyrer og global eksponering. "Vi kan eksponere bredere, end et galleri kan. Vi har et globalt publikum fra over 180 lande og alle typer mennesker med alle budgetter," siger Mette Rode Sundstrøm, administrerende direktør, Lauritz.com. (Dagbladet Børsen)

FIH's kunder hængt ud på nettet efter islandske afsløringer

En læk i Island betyder, at 65 danske selskaber har fået oplysninger om deres lån og kreditværdighed hos FIH Erhvervsbank lagt frit tilgængeligt ud på internettet. Det er uacceptabel omgang med følsomme oplsyninger, konstaterer Danfoss, der er en af de uheldige kunder. (Berlingske Tidende)

Advokater og mæglere i kamp om skøderne

Den digitale tinglysning er benzin på bålet i ejendomsmæglernes og advokaternes kamp om det attraktive marked for at skrive skøder. (Berlingske Tidende)

Dagens aviser:
Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere