Billig TV-tuner til USB-porten

ATI har lanceret en TV-tuner til USB-porten. Med den kan man omdanne pc'en til en digital video. Det hele kan styres med en fjernbetjening, der virker med radiobølger.

Indhold

At få fjernsyn gjort til en del af pc'ens domæne er noget grafikchip-producenten ATI har arbejdet med i mange år. Det seneste produkt gør det nu endnu nemmere at få sin pc til at opføre sig som en digital videomaskine.

TV WONDER USB 2.0 er således i stand til at håndtere op til 125 kanaler, og TV-in og TV-out funktionaliteten bliver klaret af ATI's egen Rage Theater 200-chip.

Ser man et live-program, kan man benytte sig af time-shifting til at pause programmet med, og så fortsætte med at se udsendelsen, når man har tid igen. Resten af programmet bliver automatisk optaget i baggrunden, og man kan rent faktisk fortsætte med at se programmet hvor man slap det, alt i mens pc'en fortsætter med at optage resten af programmet.

TV Wonder understøtter electronic program guide (EPG), der blot er en søgbar elektronisk programguide for alle installerede fjernsynskanaler, som kan bruges til at optage fjernsyn med. Det er en feature vi endnu ikke har set meget til i Danmark, men som blandt andet bruges en del i Tyskland.

Tv-tuneren vil kunne fås i to udgaver, TV Wonder USB 2.0 og TV Wonder USB 2.0 Remote Control Edition.

Den sidstnævnte benytter sig af ATI's radiobaserede fjernbetjening, og det betyder at man ikke behøver at have pc'en stående i stuen ved siden af fjernsynet. I modsætning til almindelige fjernbetjeninger baseret på infrarødt lys kan kan radiosignalerne nemlig fint gå gennem vægge.

TV Wonder USB 2.0 kommer til at koste 100 dollar, hvilket svarer til cirka 620 kroner, mens udgaven med radiofjernbetjeningen kommer til at koste 149 dollar, cirka 920 kroner. Begge produkter er klar til sommer, men i første ombæring bliver det kun nordamerikanerne der kan købe produktet. Faktisk er det endnu ikke sikkert, at det overhovedet kommer til Danmark.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere