Torsdagens aviser om it

Forsvunden Bagger-diamant, Bagger-retssag kan blive kort, Netbutikker skal oplyse e-post, IT Factory-kurator klar til kamp, Netbanker truet hver dag

Forsvunden Bagger-diamant

Bagmandspolitiet beder nu deres franske kolleger om hjælp til at finde en diamant på 40 karat til an anslået værdi af mindst 40 millioner kroner. Kurator på IT Factory, Boris Frederiksen er også med i jagten på diamanten, der dog ikke er helt så stor som Afrikas stjerne, der var på 3.106,75 karat.
(Dagbladet Børsen)

Bagger-retssag kan blive kort

Selvom Bagger-sagen er danmarkshistoriens største svindelsag, så kan det hele være overstået i løbet af to dage. Det er fordi, at det sagtens kan være en ren tilståelsessag.
(Morgenavisen Jyllands-Posten)

Netbutikker skal oplyse e-post

I fremtiden skal netbutikker tydeligt skrive en e-post, hvor forbrugerne kan få fat på butikken. Det siger Forbrugerombudsmanden og rammer dermed direkte ned i en udbredt praksis med kontaktformularer hos netbutikker.
(Politiken)

IT Factory-kurator klar til kamp

Boris Frederiksen, kurator for IT Factory-konkursboet forbereder et kæmpemæssigt sagsanlæg. Kreditorerne har sagt god for et milliardstort erstatningskrav mod revisoren KPMG.
(Berlingske Tidende)

Netbanker truet hver dag

Nettyvene prøver ihærdigt på at angribe de danske netbanker, men antallet af virus eksploderer. I alt stjal røverne på nettet godt og vel ni millioner kroner i 2008. Der var i alt 248 indbrud på danske netbanker i 2008, hvoraf 160 var succesfulde.
(Berlingske Tidende)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere