Blot få dage efter israelske tropper igangsatte landkrigen i Gaza-striben, oplyser sikkerhedsfirmaet CSIS Group om en gruppe af heftige hackerangreb rettet mod israelske websites.
Det budskab understøtter, hvad forsker Gary Warner fra Alabama Universitetet kunne berette om i fredags angående den digitale fejde i Mellemøsten.
Tusindvis af jødiske hjemmesider er blevet lukket eller vandaliseret med defacements, og der bliver optrappet på cyberfronten som i den fysiske virkelighed.
CSIS oplyser, at der på den ene side er muslimske hackergrupper - hovedsageligt fra Tyrkiet - der støtter befolkningen i Gaza. På den anden side står israelerne - primært israelere uden for Israel - der er klar til at svare igen på et stadigt stigende antal DDoS-angreb, der giver sig udslag i lukkede hjemmesider på det israelske toplevel-domæne.
DDoS-angeb mod danske hjemmesider var meget udbredt herhjemme under Muhammed-krisen for tre år siden.
Lav dit eget DDoS-angreb
På en hjemmeside, tilsyneladende oprettet af israelske studerende, bliver læserne opfordret til at downloade DDoS-værktøjet PatriotInstaller.exe.
Via en BOTnet-server kan programmet benyttes til at lukke hjemmesider tilhørende sympatisører af den politiske og militære palæstinensiske organisation Hamas.
Ifølge CSIS er PatriotInstaller.exe blevet hentet flere end 7.000 gange.
En anden israelsk hjemmeside gør det nemt at bestille pizza til de krigsplagede landsmænd.
"En anden side af cyberkrig vi ikke har set tidligere," lyder det fra CSIS Group.
Styrket indsats mod cyberkrig
Cyberangreb er blevet en stadig mere almindelig del af konflikter rundt om i verden.
For nylig beskyldte Estland Rusland for at stå bag et angreb.
Indien har ligeledes beskyldt Kina for at stå bag et netangreb, ligesom der har været en del omtale af Kinas indsats på cyberkrigs-området.
Netop derfor har NATO valgt at styrke sin indsats på området.