Fjernsyn med trådløst netværk

Philips har præsenteret et fladt fjernsyn, der har trådløs forbindelse til hjemmets netværk via 802.11g-standarden. Så kan man få pc'ens lyd og video sendt ind til tv-apparatet.

Indhold

På årets CES-messe for forbrugerelektronik har Philips præsenteret et 23'' LCD-fjernsyn med indbygget trådløst netværk. Fjernsynsapparatet indgår i Streamium-serien af produkter med WLAN efter 802.11b eller 802.11g-standarden.

Streamium TV 23SF9946 kan vise billeder eller afspille video og musik fra computeren, og man kan også få adgang til internettet via fjernsynsskærmen.

Fjernsynet kommer på markedet i USA senere på året, men man skal nok ikke forvente at se de i danske butikker i år. Prisen er endnu ukendt.

Philips har også lanceret hjemmebiograf-systemet MX-6000i med dvd-afspiller, tuner, 6x75 watt forstærker, højttalere, Ethernet-stik og trådløst netværk. Med dette system kan man også få overført billeder, video og lyd fra pc'en, og man kan høre internet-radio, hvis man er koblet til en bredbåndsforbindelse.

Videoformaterne MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 og DivX 4.0/5.03 understøttes, og på lydsiden kan anlægget klare MP3, MP3pro og Real Audio. Billeder kan være enten jpeg, bmp eller gif. MX-6000i kommer på det amerikanske marked til april, men vi må vente til årets sidste måneder, før systemet dukker op i Danmark. I USA vil anlægget koste 799 dollar, svarende til cirka 5.000 kroner uden den høje danske moms.

Hvis man i forvejen har et fjernsyn og en dvd-afspiller, som man er godt tilfreds med, kan man i stedet investere i en lille ekstra boks med trådløst netværk efter 802.11g-standarden. SL400i og SL300i kan give fjernsynet og stereoanlægget trådløs adgang til medie-filerne på pc'en. De to media adapters dukker op i de danske butikker i marts eller april. Prisen er endnu ukendt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere