Artikel top billede

(Foto: Mikael Rieck freelance)

Sundhed og valg i centrum hos Netcompany

Der er stor forskel på, hvilke ønsker man har til sin lønpakke, afhængig af ens situation. Ivan Beltoft fra Netcompany går efter sundhed og frie valg.

En af de virksomheder, som gør en dyd ud af en nødvendighed, når det gælder om at behandle medarbejderne godt, er Netcompany i København.

Ivan Beltoft er manager i Netcompany, hvor han har ansvar for både salg og projektledelse. Han har arbejdet hos Netcompany i lige godt fem år, siden han blev uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet.

Og jobbet hos Netcompany forsødes af det store fokus, virksomheden har på glade og tilfredse medarbejdere.
Netcompany gør blandt andet meget ud af arrangementer for medarbejderne - en tennisturnering i sommer og en klatretur i Sverige her i efteråret er blot to eksempler.

Ivan Beltoft forklarer, at Netcompanys medarbejdere tilbydes en løbeklub, en fodboldklub og mulighed for at spille badminton. Og ledelsen bakker op om alle aktiviteter med bare et minimum af deltagere.

De mange fælles aktiviteter er vigtige for Ivan Beltoft.

"Det betyder utroligt meget, at der er et socialt sammenhold, når jeg og mine kolleger er spredt hos forskellige kunder i projekter med 5, 10 eller 20 medarbejdere hver," siger Ivan Beltoft.

Den unge konsulent går meget op i sport og sundhed, og derfor lægger han også meget vægt på, at Netcompany tilbyder medarbejderne en privat sundhedsforsikring.

"Det er vigtigt for mig, hvis jeg for eksempel får en skade og har brug for genoptræning eller fysioterapi," siger han og tilføjer, at det også er en god sikring i tilfælde af sygdom.

"Så er det jo i både min og firmaets interesse, at jeg kan blive behandlet hurtigt," siger Ivan Beltoft, der er glad for, at sundhedsforsikringen billigt kan udvides til også at dække hans kæreste.

Fleksibel løn

Når det kommer til løn og personlige ordninger, har Netcompany en meget fleksibel bruttolønsordning.

Ivan Beltoft forklarer, at han i begyndelsen af sin ansættelse for eksempel valgte ikke at få indbetalt til pension, da han lige havde købt en lejlighed. Det har han ændret på senere, da han mente, at det passede bedre med hans privatøkonomi.

Den meget fleksible bruttolønsordning er ifølge Ivan Beltoft et godt supplement til de andre personalegoder.

"Vi har det basale med fri telefon, bredbånd og den slags," siger han og forklarer, at der er en hel stribe ordninger, som medarbejderne kan vælge til eller fra.

For eksempel rensning af tøj, fitness­abonnement og transportordning. Netcompany har også en kantineordning med flere forskellige leverandører, som gør, at der er spændende og varieret frokost til de ansatte.

Alt sammen små brikker i det store billede, men Ivan Beltoft forklarer, at det i bund og grund handler om at give medarbejderne mere frihed.

"En god kantineordning betyder, at du ikke skal tænke over at købe mad eller tage en madpakke med. En renseriordning betyder, at du ikke skal nå forbi et renseri, inden det lukker," siger Ivan Beltoft.

Læs mere i Får du det fryns du fortjener




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere