Artikel top billede

Dansker afløser Valtech-stifter som formand

Danske Lars Bladt er netop blevet udnævnt som bestyrelsesformand for den børsnoterede Valtech-koncern, der har hovedsæde i Paris. Nu skal den danske model rulles ud i hele verden.

34-årige Lars Bladt er valgt som bestyrelsesformand i den franske konsulentkoncern Valtech.

Han overtager posten efter Valtechs stifter, Jean-Yves Hardy, som efter 15 år træder tilbage, men fortsætter som administrerende direktør for Valtech i Frankrig.

Koncernledelsen i Frankrig fik øje på fremgangen i det danske Valtech-selskab og hentede sidste år Lars Bladt til Paris, hvor han som chief operations officer eller driftsdirektør har implementeret elementer fra ’den danske model’ på globalt plan.

"Strategien med mig som formand for bestyrelsen er at strømline forretningen Valtech og rulle den danske model ud i hele koncernen," siger Lars Bladt.

Den danske model

Valtech udvikler internetløsninger på baggrund af en række forskellige, standardsystemer og -teknologier indenfor CMS- og portal-baserede websites, intranet og extranet.

Den danske model, der får æren for de solide danske resultater gennem de senere år, består i at blande kompetencerne.

"Vi har forretningskonsulenter, tekniske konsulenter og kreative/kommunikative konsulenter. Det gælder om at få de kreative til at snakke med slipsedrengene og også få teknikerne med ind over. Resultatet er optimale løsninger, og de er igen baggrunden for de resultater, Valtech har opnået i Danmark," forklarer Lars Bladt.

Valtechs nye bestyrelsesformand har været hos Valtech A/S siden 1999 - senest som administrerende direktør.

Blev investeringsdirektør

Han stoppede i december 2006 og blev så formand for den danske Valtech-bestyrelse og driftsdirektør i det franske moderselskab.

"I december sidste år stoppede jeg som driftsdirektør i Valtech og er i dag direktør i investeringsselskabet Dansk Generationsskifte, hvor jeg har ansvaret for vores satsning i grossistkoncernen Trade Wind," fortæller Lars Bladt.

Valtech beskæftiger cirka 100 medarbejdere i Danmark og 1.200 i alt.

Den danske virksomhed har kontor på Holmen i København og i True ved Århus og tæller blandt andet Novo Nordisk, Merlin Entertainments (Legoland), Audi, Sydbank, BEC, ATP og Icopal blandt sine kunder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere