Ny version af DirectX 9

Microsoft har sendt en ny version af DirectX 9 på gaden. Der bliver blandt andet lukket et alvorligt sikkerhedshul.

Indhold

Der var efterhånden blevet rettet så mange fejl i DirectX 9, at Microsoft har syntes, at det var værd at sende en ny udgave på gaden. DirectX er Microsofts samling af API'er, der gør Windows i stand til at bruge hardware når bare der er skrevet en DirectX-driver til produktet.

Den mest alvorlige fejl, der er rettet, er en overløbsfejl vi tidligere har skrevet om her på PC World Online.

Fejlen kan rettes via Windows Update, uden man behøver at hente hele den nye version af DirectX 9 ned, men i så fald går man glip af de mere "almindelige" fejlrettelser.

Microsoft har nemlig med DirectX 9.0b rettet en række småfejl, der kan få software til at crashe, men som ikke giver en hacker mulighed for at få adgang til computeren.

Relevante links

Den nye version af DirectX 9 kan hentes via Windows Update, eller ved brug af nedenstående links.

Alle Microsoft DirectX 9.0b filer. Bør kun hentes, hvis man skal opdatere DirectX 9.0b på flere computere. Fylder knap 33 megabyte.

Microsoft DirectX 9.0b Web setup fil. Fylder knap 300 kilobyte, og henter derefter kun de relevante filer ned. Kan spare tid og mængden af data, der skal hentes ned.

Opdateret 31/7: Man skal ikke installere DirectX 9.0b, hvis man se fjernsyn på computerskærmen ved hjælp af et ATI All-In-Wonder grafikkort. Så er det nemlig slut med at benytte tv-tuneren. Læs mere om problemet hos ATI.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere