Microsoft på vej med kritiske opdateringer

Microsoft har frigivet planen for opdateringer til firmaets produkter på tirsdag. Fire ud af seks opdateringer er kritiske.

I næste uge frigiver Microsoft i forbindelse med den traditionelle update-tirsdag seks sikkerhedsopdateringer til firmaets produkter.

Fire af dem er klassificeret som kritiske, og det er firmaets højeste sikkerhedssprædikat.

Sikkerhedsopdateringerne rammer næsten hele viften af programmer lige fra Windows, over Internet Explorer til Outlook Express.

Halvdelen af de kommende opdateringer er til Vista eller et af de tilhørende programmer som eksempelvis Internet Explorer 7 og mailprogrammet Windows Mail.

To af de tre opdateringer til Vista er kritiske.

Softwaregigantens offentliggørelse af tirsdagens opdateringer er den første efter at Microsoft i sidste måned lovede kunderne en ny og mere detaljeret opdateringsservice til firmaets produkter.

Derfor er de enkelte produktopdateringer nu udstyret med blandt andet en kort beskrivelse og en vurdering af sikkerhedsrisici.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere