Efter direktørerne fra Tele2 og Telenor i morges klokken 7.30 underskrev Telenors køb af konkurrenten, blev de 60 medarbejdere fra Tele2 oplyst om den nye situation.
Og de tog beskeden meget pænt, fortæller direktør i Tele2, Thomas Nistrup.
"Jeg syntes, at det gik over al forventning. Man frygter jo altid den slags. Medarbejderne tænker på, om de mon mister deres job, og hvad der skal ske. Men alle tog det rigtig pænt," siger han.
Thomas Nistrup understreger, at der ikke kommer fyringer på tale.
Og det bekræfter direktør i Telenor, Henrik Clausen.
"Vi har brug for alle gode hænder og hoveder, så vi forventer ingen fyringer på grund af overtagelsen," lyder beskeden fra Henrik Clausen.
Det er derfor også planen, at Thomas Nistrup fortsætter som direktør i Tele2.
Vemodigt farvel til tele2 i Danmark
Den ansvarlige for Tele2's forretninger i Norden, Niclas Palmstierna, var også lettet over opbakningen fra de danske medarbejdere i morges.
Han fortæller, at han personligt føler et vist vemod ved at tage afsked med Tele2 Danmark i sin nuværende form, som han selv har været direktør for i fire år.
"Men jeg er faktisk rigtig glad for, at det er Telenor med Cybercity, der skal regere over Tele2-navnet. For sammen med Cybercity har vi jo kæmpet side mod TDC-monopolet," siger Niclas Palmstierna.
Frasalget undervejs i et halvt års tid
Analyser af Tele2's forretningsområder i efteråret 2006 førte direkte til tankerne om et frasalg af den danske afdeling.
Og Niclas Palmstierna pointerer, at det har været en god forretning at sælge teleløsninger til danskerne i ti år.
"Vi har tjent 450 millioner kroner ved at sælge Tele2 i Danmark, når man fratrækker al gæld," lyder det fra en både glad og trist Niclas Palmstierna.
Aftalen mellem de to parter bliver officiel 1. juli, når Konkurrencestyrelsen på fem til seks uger har gennemgået de to selskabers aftale.