Nye produkter fra genopstanden PGP

Firmaet PGP Corporation, som nu ejer PGP-produkterne, har nye produkter på vej, inklusive en freeware-version til privat-brugere.

Indhold

PGP Corporation, som er firmaet, der nu håndterer de kommercielle produkter omkring den åbne og standardiserede sikkerhedsteknologi PGP (Pretty Good Privacy), har nu en ny række produkter på vej.

PGP Corporation udsender PGP 8.0 i fire udgaver: Desktop, Personal, Freeware og Enterprise, både til Windows og Macintosh OS X.

Tillige har PGP Corporation offentliggjort koden bag produktet, ikke som open source, men for at muliggøre gennemsyn af andre. Dette skal nedsætte chancen for, at koden indeholder sikkerhedshuller, samt demonstrere, at koden ikke indeholder bagdøre, hvor myndigheder kan bryde programmets sikkerhedsanordninger.

En freeware-udgave til ikke-kommerciel brug indeholder PGP Mail, men uden plug-ins til mail-klienter.

Personal-udgaven indeholder PGP mail og PGP Disk til kryptering af henholdsvis e-mails og filer på harddisken. Den koster knap 40 dollar.

Desktop-udgaven byder på forbedret integration med en række directory-systemer, som Active Directory, iPlanet Directory Server, Novell NDS, OpenLDAP Keyserver og Novell Groupwise 5.5 og 6.0. Denne version koster 80 dollar.

Enterprise-udgaven indeholder centrale administrationsværktøjer, hvor administratorer kan læse krypterede mails og filer med en ekstra-nøgle. Dette kan benyttes i eksempelvis finanssektoren og andre områder, hvor virksomheder påbydes at gemme intern kommunikation. Prisen på denne version er 125 dollar pr. bruger.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere