Director MX fra Macromedia

Det førende multimedie-udviklingsprogram kommer i en ny version til december, både til Windows og Mac OS X.

Indhold

Macromedia har en ny version af firmaets multimedie-udviklingsprogram Director på vej, et halvt år efter at den forrige version 8.5 kom på gaden.

Som andre af Macromedias produkter skifter den nye version navn til MX, hvilket ikke står for noget som helst.

Programmet, som i sin tid var firmaets flagskib, har hele 14 år på bagen og startede sit liv som et rent animationsprogram.

Med den nye version vender Macromedia i sin pressemeddelelse programmets fokus fra web tilbage til dets oprindelige anvendelsesområde, produktion af cd-rom'er og andre distributionsformer, som ikke er relateret til webbet. Et nøglemarked for produktet er intern undervisning og uddannelse i virksomheder.

Til nyhedstjenesten ZDNet siger firmaets direktør, at selv om hovedparten af firmaets og konkurrenternes produkter henvender sig til anvendelse på web, så er der stadig et stort marked for cd-rom-produktion.

Blandt nyhederne i programmet er bedre integration med Flash og Flash Communication Server MX, som kan benyttes til at levere streamet indhold og fler-bruger funktionalitet. Programmet understøtter QuickTime, RealVideo og AVI samt mange andre formater.

Macromedia Director MX kommer i julehandelen i december, og prisen bliver knap 1200 dollar for nye brugere og knap 400 dollar for brugere, som opgraderer fra Director version 8.0 eller 8.5. Director MX kan benyttes på Windows 98SE, 2000 og XP samt Macintosh OS X.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere