BEA og Palm i samarbejde

Udviklere vil kunne bygge Palm-applikationer, som kan trække på BEA's applikationsservere.

Indhold

I går løftede Palm og BEA sløret for en længerevarende samarbejdsaftale, som skal sætte udviklere i stand til at skabe Palm-baserede applikationer, som kan integreres med BEA's applikationsservere.

Partnerskabet vil resultere i udviklingen af en kontrol-komponent til BEA WebLogic Workshop, som danner bro imellem WebLogic og Palms styresystem. Kommunikations­laget benytter Palms Reliable Transport-teknologi, som kan benytte protokoller så som GPRS.

Datakommunikationen er implementeret som en webtjeneste, og den bygger på XML og SOAP til at udveksle data mellem lomme­computeren og applikationsserveren.

For at virke sammen med en BEA-applikation skal en Palm-baseret lommecomputer være udstyret med Reliable Transport-teknologien, en XML-parser, en SOAP-engine og en Java VM fra PalmSource, hvis lommecomputeren skal kunne afvikle Java-kode.

Palm har indgået samarbejdsaftaler med andre enterprise-producenter tidligere denne sommer, der iblandt IBM og Siebel.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere