Verdens slankeste LCD-panel

Samsung sætter en stor ære i at have de tyndeste produkter, hvilket nu resulterer i en LCD-skærm til mobiler, der er på tykkelse med et kreditkort.

Med en tykkelse på blot 0,82 millimeter tager Samsungs nye LCD-panel prisen som det tyndeste i verden.

Panelet skal være med til at slanke fremtidens mobiltelefoner.

I forbindelse med panelet har firmaet også udviklet en teknologi, der er blevet døbt i-Lens.

I-Lens udmærker sig blandt andet ved at være et beskyttende lag, der kan påføres direkte på LCD-panelet og gøre det modstandsdygtigt overfor snavs, slag og andre ydre påvirkninger.

Tidligere har det beskyttende lag bestået af et stykke plastik, monteret over telefonens LCD-skærm. Med i-Lens kan man skippe skjoldet og derved gøre telefonerne tyndere.

Telefonen bliver 2 millimeter mindre

Teknologien vil gøre skærmen på vores mobiltelefoner gøres betydelig slankere end i dag.

Samsung oplyser, at man kan forvente en reduktion på 1,4 til 2 millimeter på mobiler, der benytter den nye LCD-skærm med i-Lens-teknologien.

Den nye LCD-skærm vil blive produceret i 2,1- og 2,2-tommer, får qWGA-opløsning på 240 x 320 pixel og et kontrastforhold på 500:1. Den kommer på markedet i anden halvdel af 2007.

Samsung har i øjeblikket også rekorden for slankeste mobiltelefon, kamera med 10x zoom og 17-tommer fjernsyn.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere