TDC vil hoste ip-telefoni for mindre virksomheder

Ved hjælp af et hostet ip-telefoniprodukt vil TDC forsøge at kapre kunder blandt de små og mellemstore virksomheder. Analysehuset IDC peger på, at man i USA har oplevet stor vækst på denne del af markedet for ip-telefoni.

TDC satser nu på at kapre nye kunder inden for hostet ip-telefoni.

Med et nyt produkt, der lanceres i denne uge, går TDC specielt efter de små og mellemstore virksomheder, der ikke selv kan overskue at stå for driften af virksomhedens ip-telefoni.

Selve den tekniske del af løsninger er nemlig outsourcet til TDC, så kunderne skal altså ikke selv døje med tekniske problemer.

- I stedet for at udvikle en løsning til en specifik kunde, så udvikler vi en standardløsning med en masse fleksibilitet, som vi tror vi kan ramme et helt segment med, lyder det fra Klaus Pedersen, direktør i TDC Erhverv.

TDC forsøger dermed at hoppe med på den bølge af hostet ip-telefoni til mindre virksomheder, som allerede er godt i gang på det amerikanske marked.

Det interne netværk

TDC IP Telefoni Scale, som produktet hedder, er kendetegnet ved, at kunderne selv kan skalere op og ned på antallet af licenser, lokalnumre og telefonliner.

Produktet henvender sig specielt til virksomheder med mellem fem og 125 ansatte, og det er altså denne type af virksomheder, som TDC nu skal ud og sælge produktet til.

Selv om Klaus Pedersen fra TDC Erhverv erkender, at der har været uheldige sager med nedbrud i den hostede ip-telefoni hos blandt andre SKAT og A.P. Møller-Mærsk, mener han godt, at TDC kan overbevise de mindre virksomheder om produktets potentiale.

- Vi har en masse gode eksempler på en vellykket på implementering af ip-telefoni, som vi kan henvise til. Og det er desuden vigtigt, at man skelner, for det her er en løsning, som er lavet for de mange og som derfor er meget driftssikker, siger Klaus Pedersen

Stort marked

Hos IDC peger senioranalytiker Karsten Fogh Ho-Lanng på, at man på det amerikanske marked har oplevet en stor vækst på denne form for ip-telefoni.

- I virkeligheden er den største drivkraft ikke, at man kan spare på det, men derimod at man kan koncentrere sig om kerneforretningen og måske kan bruge sine kræfter bedre end på at sikre, at der er en klartone, siger han.

Der er dog enkelte barrierer, der skal passeres for de små virksomheder, siger Karsten Fogh Ho-Lanng fra IDC.

- Virksomhederne skal vende sig til tanken om, at man ikke selv har kontrollen. Vi har jo kunnet se, at de hostede løsninger indtil videre har vundet størst indpas blandt de store virksomheder, og det hænger simpelthen sammen med, at når man i forvejen har outsourcet en stor del af it-driften, så er springet ikke så stort til også at outsource telefonien.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere