Microsoft: Fremover skal CRM være net-baseret

CRM-software fra Microsoft bliver det tredje produkt, der følger den nye Live-strategi for internetbaserede applikationer. Steve Ballmer inviterer partnere til at deltage i arbejdet med at udvikle partnermiljøet i en Web 2.0-.verden.

Boston: CRM-softwaren fra Microsoft bliver det tredje produkt fra verdens største softwareleverandør i den Live-strategi, som blev præsenteret tidligere på året.

Tjenesten skal fungere som et webbaseret alternativ til den installerede klient.

Ved denne uges partnerkonference i Boston annoncerede CEO Steve Ballmer, at Dynamics CRM nu går Live – i første omgang dog kun for mindre virksomheder med otte til ti brugere i Nordamerika og først i andet kvartal 2007.

Så begrebet annoncering var nok en marketing-stramning af Steve Ballmers budskab.

Høj signalværdi

Men til gengæld var signalværdien høj for de mere end 10.000 deltagere, der i øjeblikket repræsenterer 7.000 af Microsofts nøglepartnere, som har valgt at bruge tid og penge på, at netværke og få inspiration til salget af Microsofts produkter under partnerkonferencen.

For hvor offentliggørelsen af Live-strategien som Microsofts svar på konkurrencen fra den nye Web 2.0-verdens softwarestjerner generelt og Google specielt har beroliget nogle investorer, så har Microsofts partnermiljø ventet på et klart udspil om deres rolle.

- Der kommer ikke til at ske noget markant i modellen for vores samarbejde de næste par år, sagde Steve Ballmer til de mange partnere, der har gjort succesen for deres
forretning afhængig af Microsoft.

Der vil komme ændringer

- Men der kommer til at ske ændringer. Så vær klar. For jeg mener, at der er store muligheder for jer som partnere i Live-modellen. Hosting, salg af løsninger samt integration og udvikling af nye online online applikationer er bare nogle af mulighederne, sagde han.

Men ændringer er uundgåelige, understregede han.

Derfor har Microsoft oprettet Live Partner Advisory Council, hvor partnersamarbejdet i fremtidens onlinemiljø skal udformes.

Og Steve Ballmer inviterede alle partnere til at deltage i den diskussion.

I et andet hjørne af udviklingen mod øget anvendelse af internettet som distributionskanal lyser danske Sitecore op på partnerkonferencen i Boston.

Sitecore har købt sig til rollen som Guld-sponsor og dermed markant synlighed ved det store arrangement.

Lancerer eget partnerprogram

Sitecore, der leverer .Net-baseret software til content management og portaler bruger konferencen til selv at lancere et partnerprogram i USA.

Det lille danske softwarehus satser markant på at udnytte sin .Net og XML kompetencer på det amerikanske marked.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere