Telmore skal betale erstatning til ansatte

Telmore skal betale to tidligere ansatte næsten tre millioner kroner i erstatning, fordi selskabet forsømte at betale dem bonus af salgssummen, da selskabet blev solgt til TDC for flere år siden.

Discount-teleselskabet Telmore skal betale næsten tre millioner kroner i erstatning til to tidligere ansatte i selskabet, der har krævet at få udbetalt bonus i forbindelse med salget af Telmore til TDC i 2003, skriver Ritzau.

De tidligere ansatte har helt tiden fastholdt, at de mundtligt var blevet lovet en bonus på fem procent af salgssummen. Netop mundtligheden har imidlertid gjort det svært for at bevise, at der var noget om snakken, skriver Ritzau.

Da det første delsalg til TDC gik igennem, udbetalte Telmore en bonus til medarbejderne på fem procent af selskabets overskud i stedet for af salgssummen.

TDC købte i første omgang 20 procent af Telmore, men overtog resten for omtrent 400 millioner kroner i januar 2004. Det ville give medarbejderne omtrent 20 millioner til deling, i stedet for de 1,7 millioner, der blev udbetalt ekstraordinært.

Retten i Taastrup har tidligere afgjort, at der fra Telmore-ledelsens side lå en klokkeklar bonusaftale, som blev fremhævet i jobannoncer og til jobsamtaler.

Computerworld har tidligere beskrevet, hvordan bonussen var et hot samtaleemne blandt Telmore-medarbejdere, men at det kneb gevaldigt med at få aftalen på skrift, når der blev bedt om det.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere