Intel og VMware vil samle virtualiserings-viden

Intel og VMware samarbejder om at udbrede viden og software til implementering af virtualisering i fælles håb om at overvinde flere kunder.

Chipgiganten Intel har indgået et samarbejde med EMC-ejede VMware om at drive et fælles videnscenter for virtualisering, der skal hjælpe systemadministratorer med at implementere virtualisering.

Flere virksomheder ser i dag virtualisering som en mulighed for at afvikle forretningskritiske systemer på virtuelle servere, der blandt andet gør det muligt at udnytte hardwaren mere optimalt.

Tidligere blev virtualisering hovedsageligt anvendt til test af applikationer.

Med det nye publikum for virtualisering, ser de to firmaer en mulighed for et samarbejde om at uddanne kunderne.

- De efterspørger best practices, siger teknisk chef Dan Chu fra VMware til magasinet eWeek.

Intel og VMware står i fællesskab bag projektet Vitualize ASAP, der skal formidle software og erfaringer til blandt andet systemudviklere, der vil udvikle applikationer til afvikling under VMware på Intels Xeon-platform.

For Intel handler samarbejdet om at fremme kendskabet til de særlige funktioner, selskabet har bygget ind i Xeon-processorerne til at understøtte virtualisering.

- At give it-ansvarlige den rette vejledning til anvendelse vil være med til at få dem til at flytte deres datacentre over på en VMware-platform på Xeon-servere, udtaler afdelingschef Pat Gelsinger fra Intel ifølge en pressemeddelelse.

Relevant link

Virtualize ASAP




IT-JOB

HusCompagniet A/S

Integration specialist

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

2nd level IT-supporter

Netcompany A/S

Network Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere