Microsoft vil lokke udviklere til Windows Live

Microsoft har frigivet de to første værktøjer, der skal lokke udviklere til at designe deres egne udvidelser til Microsofts Live-tjeneste.

Microsoft vil lokke udviklere til at kigge nærmere på selskabets forsøg på at forbinde Windows med webbaserede services, Windows Live, ved at gøre det muligt at udvikle nye funktioner til tjenesten.

Microsoft har i forbindelse med selskabets Tech Ed-konference, der løber af stablen i disse dage, frigivet to værktøjer til udviklere, der vil udvide Windows Live.

Det ene skal bruges til at konstruere de såkaldte "gadgets", som Microsoft kalder de webfunktioner, som brugerne af webstedet kan tilføje til eksempelvis deres egen startside.

Virtual Earth

Det andet er et værktøj til Microsofts Virtual Earth, der ligesom Googles korttjeneste skal kunne bruges af udviklere til at udvikle nye funktioner, der gør brug af de geografiske informationer i tjenesten.

Microsofts vision med Live-tjenesterne er at samle blandt andet selskabets webmail, Hotmail, og selskabets chatprogram, MSN Messenger, på den nye platform.

Det vil på den måde være muligt for udviklere eksempelvis at designe nye funktioner, der udvider Live-versionen af Messenger.

Microsoft har også planer om Live-versioner af Office og andre af selskabets forretningsorienterede applikationer, som i sidste ende skal forbindes med de mere forbrugerorienterede Live-elementer.

Selskabet har dog endnu ikke afsløret konkrete planer for integrationen.

Relevant link

Windows Live for udviklere




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere