Muslimer og danskere undskylder på nettet

Hjemmesider med undskyldninger og budskaber om tolerance mellem muslimer og danskere dukker nu op på nettet. Afsenderne er helt almindelige mennesker, der opfordrer til fred og fordragelighed.

Helt almindelige mennesker fra hele verden opfordrer på hjemmesider til tolerance og forsoning mellem den muslimske verden og Danmark.

På siden anotherdenmark.org kan alle, der står inde for budskabet om respekt og tolerance sende personlige hilsener til den muslimske verden.

Meningen med siden er at vise et Danmark, som ønsker respekt og tolerance mellem religioner og befolknings-grupper, bedyrer Nikolai Lang fra Anotherdenmark.org

Også muslimer fra hele verden beklager den optrappede situation på hjemmesider.

På sorrynorwaydenmark.com siger muslimer fra hele verden på flere sprog undskyld til Danmark og Norge.

Siden er sendt i luften af en gruppe unge muslimer og arabere.

På siden fortæller de, at langtfra alle arabere og muslimer deler den vrede, som er blevet rettet mod Danmark i de seneste uger.

anotherdenmark.org

Sorrynorwaydenmark.com




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere






Premium
Søstrene Grene skifter Microsoft ud med SAP og rykker for første gang i clouden i stor ERP-transformation: Der er brug for en helt ny tilgang