Robbie Williams-fans presser Billetlugen

På trods af massivt pres fra de mange tusinder danskere, der ønsker at købe billet til sommerens Robbie Williams-koncerter, holder Billetlugens online-system fortsat stand efter et mindre nedbrud i formiddags. "Nu kører det," mener man hos E-Billetter.

Endnu engang sætter stor efterspørgsel voldsomt pres på billetsalget på nettet. Denne gang handler det om salg af billetter til de to kommende koncerter med den britiske popstjerne Robbie Williams i Parken i København 6. og 7. juli.

- Vi har været nede i nogle minutter i formiddags, hvor forbindelsen til en database røg. Men nu kører det, siger Jeppe Michael Jensen, direktør for Parkens billetbureau, E-billetter.dk.

I skrivende stund er der 30.000 købere inde ad gangen, oplyser han. Dette tal har været justeret lidt i løbet af formiddagen, hvor det har været skruet ned til 10.000 samtidige brugere for at skåne systemet.

- Der er massivt pres på, men denne gang kan systemet godt håndtere det, siger Jeppe Michael Jensen.

Billetlugen har ellers tidligere været tynget helt i knæ, når billetsalget til populære arrangementer er løbet af stablen.

Mest markant var salget til sommerens U2-koncert i Parken, hvor der var alvorlige problemer med selskabets dengang nye billetsystem, som smed mange ventende ud af køen og kørte meget ustabilt på grund af det enorme pres.

Der blev ellers investeret i det dengang nye kø-system for at undgå sammenbrud, som det er sket så mange gange tidligere for flere forskellige net-salgssteder af billetter i forbindelse med store rockkoncerter, film-premierer, melodi grand prix, fodboldlandskampe og andre begivenheder.

- Jeg tror faktisk, at der er mere pres på denne gang, siger Jeppe Michael Jensen.

Som det har været tilfældet tidligere er billetterne blevet fordelt med cirka en tredjedel til nettet, en tredjedel til Fona og en tredjedel til et callcenter.

Siden klokken 10, hvor billetsalget åbnede, har Computerworld stået i kø på Billetlugen.dk og er blevet smidt helt ud af køen to gange, mens opdateringen har meldt "missing required information" én gang, for dog bagefter at komme tilbage i køen igen.

Det samme skete, da Computerworld i foråret stod i kø til U2-koncerten. Dengang var det dog umuligt automatisk at komme ind i køen igen.

Jeppe Michael Jensen regner med at kunne erklære alt udsolgt til de to stadion-koncerter engang i eftermiddag.

Læs mere om Robbie Williams-billetsalget på Computerworld senere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere