Hellere en SMS end et opkald

Hvorfor tale med kollegerne, når man kan skrive til dem? Det danske telekonsulenthus Cape Abilities har udviklet et SMS-system til mange brugere.

Med sit produkt MailSMS forventer det lille telekonsulenthus Cape Abilities i løbet af et år at være førende leverandør af denne type virksomhedskommunikation

Produktet er udviklet af stifter og ejer af Cape Abilities, Frans Avlund, som gennem flere år har udviklet SMS-løsninger.

Nu er Frans Avlund gået sammen med it- og mediekonsulenterne Peytz & Co, og de to virksomheder lancerer sammen en SMS-løsning til flere brugere som et færdigpakket kommercielt produkt.

De første kunder er allerede i gang og omfatter håndværkere, fysioterapeuter, rengøringsselskaber, musikforeninger og spillesteder samt virksomheder inden for medicinalbranchen og store offentlige instanser.

Loft over forbruget

De små tekstbeskeder har samme fordel som e-mails: Man slipper for at bruge tid på at tale med en person, som egentlig blot skal have en besked.

Man er ikke afhængig af, at personen tager telefonen, man slipper for at indtale beskeder på telefonsvareren - og modtageren slipper for at skulle aflytte beskeden.

Frans Avlund mener, at hans MailSMS adskiller sig fra de fleste andre SMS-løsninger ved, at det har en fælles konto for alle brugerne i virksomheden. Administratoren kan via nettet oprette nye brugere og afdelinger, og knytte dem sammen.

- Administratoren kan trække rapporter over de enkelte brugere, lægge loft over SMS-forbruget og bestemme, hvilke mobilnumre brugerne må sende til, siger han.

Det giver overblik over forbruget, og dermed kan omkostningerne fordeles på de forskellige afdelinger i virksomheden.

- Den funktionalitet er et vigtigt argument over for virksomheders it-afdelinger. It-cheferne kan være tøvende over for den slags teknik, fordi det ligner omkostninger for it-afdelingen. Men her kan de viderefakturere omkostningerne til dem, der har forbruget, forklarer Frans Avlund.

Det besværlige tastatur

Mange virksomheder er også tilbageholdende med at bruge SMS professionelt, fordi det er besværligt at skrive meningsfuldt og hurtigt på telefonernes tastatur, mener Frans Avlund

- Men når man direkte fra pc’en kan sende SMS'er på samme måde, som man sender en e-mail, så er det lettere at se mulighederne, siger han

MailSMS har en brevfletter-funktion, ligesom funktionen i Microsoft Word. Via en Excel-fil kan brugeren flette budskaber ind i SMS-beskeden, så den bliver personlig.

Der kan oprettes besked-skabeloner, så for eksempel tandlæger og fysioterapeuter kan sende en standard-besked med en påmindelse til patienten et par timer før en aftale.

MailSMS er i første omgang udviklet til at anvendes sammen med Outlook. Hvis efterspørgslen findes, vil det blive udvidet til også at omfatte Lotus Notes, lover Frans Avlund

PÅ markedet er Cape Abilities nærmeste konkurrenter SMSbusiness fra Milcom M-Commerce, Email2SMS fra Mobitech og et web-baserede SMS system fra Esemes.

MailSMS kan testes gratis på www.mailsms.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere