Apple tilbyder gratis prøvetur af Mac Mini

Apple-kunder får nu muligheden for prøve discount-computeren Mac Mini i 30 dage og aflevere den tilbage, hvis de ikke er tilfredse. Tilbuddet gælder dog ikke i Danmark, hvor man trods en langsom start er tilfreds med salget af Mac Mini.

Apples øger satsningen på selskabets bud på en billig og simpel hjemmecomputer ved at tilbyde kunderne en gratis prøvetur af miniature-modellen Mac Mini.

De amerikanske kunder har normalt 14 dage til at returnere computeren i uåbnet stand, men kan i en periode bruge deres Mac Mini i 30 dage og stadig få pengene tilbage, hvis de er utilfredse.

Det skriver News.com.

Ifølge en analytiker kan det skyldes, at salget efter den indledende lancering i januar er gået langsommere, end Apple havde håbet på.

I Danmark har man ikke hørt om den nye kampagne, og heller ikke på nordisk plan får kunderne umiddelbart det samme tilbud.

- Så vidt, jeg ved, så er det et tilbud i USA, og jeg har ingen kommentarer til, om det kommer til Europa. siger Apples PR-chef i Norden, Frederik Hallstan.

Apple vil heller ikke udtale sig om, hvor godt den nye maskine har solgt i Danmark.

Hos Apple-forhandleren Office Line er direktør Jerrik Bagger Sørensen tilfreds med salget, selvom starten har været lidt sløv.

- Jeg skal være ærlig og sige, at det primært er de bærbare maskiner, der bliver efterspurgt. Men vi ser en stigende efterspørgsel fra familier, der ikke vil have store bokse stående, fortæller han.

Jerrik Bagger Sørensen havde frygtet, at salget af den nye model ville gå ud over salget af bærbare Mac-computere, men det har ikke været tilfældet.

Mac Mini er en skrumpet udgave af de normale Mac-computere og fylder kun 16,5 centimer i bredden og 5 centimeter i højden.

Den lille hvide boks kan tilsluttes fladskærm, tastatur, mus og højttalere efter eget valg, og Apple håber, at den kan give selskabet en større bid af markedet for stationære computere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere