Telia indleder priskrig på opkald til udlandet

Med en fast månedlig pris for at ringe ubegrænset til fastnet-telefoner i 22 lande indleder Telia en ny priskrig i Danmark. Lignende tilbud findes på bredbåndstelefoni, men Telia vil brede det ud til alle danskere.

Udlandsopkald ser ud til at blive den nye krigszone for danske teleselskaber, efter Telia har lanceret et nyt produkt, hvor man kan ringe ubegrænset til 22 lande i hele verden.

Prisen er enten 99 eller 149 kroner om måneden, afhængig af om man vil ringe hele tiden eller blot i sin fritid.

Telia har valgt 22 lande, som selskabet mener, at kunderne hovedsageligt ringer til, heriblandt USA, Canada, Australien og New Zealand.

Lignende produkter findes allerede inden for bredbåndstelefoni, hvor der ofte er mange penge at spare på opkald til udlandet.

Blandt andet norske Telio - som har købt danske Musimi og snart lanceres i Danmark - tilbyder også kunderne at ringe ubegrænset til en række lande for fast pris.

Men Telia vil med sit produkt forsøge at brede det ud til alle danskere.

- Mellem 60 til 70 procent af alle udlandssamtaler foregår via fastnettelefonen. Så indtil videre må vi konstatere, at der stadig er mange, der finder det for besværligt at benytte computeren til IP-udlandssamtaler, udtaler administrerende direktør Peter Bredgaard.

Bredbåndsudbyderen Cybercity lancerede i juni et nyt produkt til selskabets kunder inden for bredbåndstelefoni. De kan nu betale 10 kroner om måneden for at ringe til billigere til andre lande, dog stadig afregnet efter forbrug.

Det nye produkt fra Telia fungerer som et tilkøb til de eksisterende tilbud Telia Fritid og Telia Altid, hvor man for fast pris kan ringe ubegrænset til fasnettelefoner i Danmark.

Ligesom med de andre tilbud kan man højest ringe en time, før man skal lægge på og ringe op igen for at undgå at betale. Det er ifølge Telia for at undgå misbrug af systemet til faste opkoblinger.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere