Microsoft afslører prisen på Xbox 360

Spilkonsollen Xbox 360 kommer i Danmark til at koste 2.399 kroner uden en harddisk og 3.199 kroner med en harddisk og ekstraudstyr, når den kommer på markedet til jul. Microsoft vil dog fortsat ikke afsløre lanceringsdatoen.

Microsofts bud på næste generation af spilkonsoller, Xbox 360, kommer i to versioner med og uden en harddisk, når konsollen sendes på markedet til jul.

Den vejledende udsalgspris for de to udgaver bliver henholdsvis 300 og 400 euro. I Danmark bliver priserne henholdsvis 2.399 og 3.199 kroner.

Det oplyste Microsoft på en spilmesse i tyske Leipzig onsdag.

Softwaregiganten har dog stadig ikke afsløret den præcise lanceringsdato, men konsollen ventes på markedet til november forud for julehandlen.

Dermed kommer den på markedet i god tid før konkurrenten Playstation 3 fra Sony, som først ventes på markedet tidligst i andet kvartal næste år.

Xbox 360 har langt større ydeevne end den nuværende generation af spilkonsoller, og indeholder en Power PC-chip med tre kerner fra IBM foruden et grafikkort fra ATI.

Hertil kommer et dvd-drev og i den dyre udgave en 20 gigabyte harddisk, trådløse styreenheder, headset og trådløs fjernbetjening.

Alle spil til Xbox 360 udvikles til HDTV, og konsollen får også en lang række funktioner, så den kan benyttes som forlænget arm til medieudgaven af styresystemet Windows.

Konkurrenten Playstation 3 får et grafikkort fra Nvidia og bliver langt kraftfuldere, men det er usikkert hvor stor forskel det vil give i spillene. Samtidig har Sony meldt ud, at konsollen formentlig bliver "dyr".

Sonys Playstation-forretning giver i dag overskud, mens Microsoft har tabt op mod 17 milliarder kroner på at sælge sin spilkonsol Xbox med underskud i de seneste tre år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere